De eigennaam zit bij de christiana bron.

De kracht van water

Christiana bronnen

In 1921 begon de familie Leyman op de Rotse een limonadefabriek. De bron voor het maken van de limonade lag aan de steile Scheldemeersentalud, waar nu het waterbedrijf staat. Wie aan het bedrijf voorbijkomt in de Rotsestraat, ziet het water nog uit een buis uit de muur komen. Er worden nog dagelijks waters gebotteld, bruisend, licht bruisend en niet bruisend. Het bedrijf levert over heel België maar het hoofdaandeel gaat wel naar Oost- en West-Vlaanderen.

Roni Leyman

Dagelijks bottelen wij natuurlijk mineraal water onder de vorm van niet bruisend, licht bruisend en bruisend mineraal water. Daarnaast hebben wij ook de productie van tal van soorten frisdranken. Al deze producten worden onder de naam Christiana Bronnen of onder de vorm van een gepersonaliseerde fles op de markt gebracht. Daardoor kan elkeen die het wenst van horeca-restaurant- feestzaaluitbater, vereniging of privaat persoon zijn eigen label op de fles verkrijgen. De natuurlijke mineraal waters van Christiana Bronnen zijn erkend door de Hoge Gezondheidsraad van Europa en opgenomen als Vlaams Streekproduct door VLAM, VLAPAS, LEKKER OOST-VLAAMS en maakt deel uit van de Gaverse Confrérie van de tantes en de nonkels van Valeir.

Roni Leyman

Onze medewerkers

De kracht van het succes

Wens je meer informatie neem dan contact op met ons.

Vraag info aan

Ons doel

Visie & Doel

Water is levensnoodzakelijk en we kunnen niet zonder. Daarom moet water er zijn tegen betaalbare prijzen voor iedereen. In ons gamma van Christiana bronnen bieden we dan ook mineraal water en bruisend water aan tegen eerlijke prijzen.

Daarnaast willen we de kwaliteit en de eigenheid van het water zoveel mogelijk behouden.

1000 mensen zijn 1000 smaken.

Omdat kwaliteit hoog gedragen wordt binnen ons bedrijf, zetten wij ons dan ook in om samen met de klant een op maat gemaakt en klantgericht product uit te werken. Waarbij wij op zoek gaan naar het juiste sensatiegevoel en de belevenis binnen in de mond bij het drinken van een aangepaste smaak samenstelling.