Streekproduct : De liefde voor het product en jarenlange vakmanschap proef je bij elke slok. Je ontdekt ze bij de producent, de lokale winkel of het toeristisch kantoor waar het verdeeld wordt. Het zijn unieke producten door hun verbondenheid met de streek lokaal gemaakt worden met streekeigen grondstoffen volgens een traditionele bereidingswijze.
Roni

Streekproduct

streekproduct

Op streekproduct.be kan je een overzicht vinden van erkende streekproducten. Dit voor het gebied Vlaanderen, waar nog andere mooie top producten te vinden zijn.
Door onze erkening kan je ook onze vermelding terugvinden op streekproducten.be.
Streekproduct.be is een onderdeel van Vlam.be.Lekker oost vlaams

Lekkeroostvlaams

Lekkeroostvlaams.be is een initiatief om bijna 200 streek- en hoeveproducenten te promoten. Deze producenten leveren lokale producten uit Oost-vlaanderen.
Het doel is enerzijds authentieke producten met een verhaal en geschiedenis bekend te maken en daarnaast ook de weg naar de burgers kleiner te maken. Z
Door onze erkening kan je ook onze vermelding terugvinden op lekkeroostvlaams.be.


Groeten uit de vlaamseardennen

Groeten uit de vlaamste ardennen

Groetenuitdevlaamseardennen.be
Een website voor het aanbieden van geschenkmanden.
De producten in de geschenkmanden welke worden aangeboden, zijn geproduceerd in de Vlaamse Ardennen, dat is een absolute voorwaarde. Tevens werden ook producten uitgezocht die nog zoveel mogelijk op ambachtelijke wijze, vaak volgens oude recepturen, gemaakt worden. Daarnaast zitten er een aantal verrassende producten bij, zaken die je wellicht niet onmiddellijk met de Vlaamse Ardennen zou associëren, zoals miniraal water, whisky, gin, wijn en schuimwijn…
Door onze erkening als streekproduct kan je ook onze vermelding terugvinden op http://www.groetenuitdevlaamseardennen.be.


Vlapas

Groeten uit de vlaamste ardennen

Vlapas.be
Vlapas cvba staat voor smaakvolle, eerlijke en ambachtelijke hoeve- en streekproducten uit de Vlaamse Ardennen. Deze producten vormen het visitekaartje voor de volledige regio.
Door onze erkening als streekproduct kan je ook onze vermelding terugvinden op http://www.vlapas.be.